_A2A8154.jpg

over

 
 

 SHOW US YOUR SPIRIT

SPIRIT is een vooruitstrevende kinepraktijk die gericht is op een actieve benadering van kinesitherapie. Geen losstaande manipulaties bij ons. Manuele behandelingen gebeuren altijd in combinatie met gerichte oefentherapie om patiënten zo snel mogelijk beter te maken binnen hun eigen capaciteit. Naast functionele revalidatie, zijn wij ook gespecialiseerd in training, sportbegeleiding en prestatieverbetering. Ideaal voor gemotiveerde mensen/patiënten die willen bewegen en zichzelf willen verbeteren, die nieuwe doelen willen bereiken of hun niveau willen opkrikken. 

SPIRIT staat voor een persoonlijke aanpak. Wat is de reden waarom een patiënt op dat moment die blessure of die klacht oploopt? Wat kunnen we eraan doen om ervoor te zorgen dat dit niet terug gebeurt? Hoe kunnen we mensen ideaal begeleiden in hun herstel? Hiervoor kijken we niet enkel binnen ons eigen kunnen. Om onze patiënten, vaak topsporters, optimaal bij te staan en zichzelf te laten overstijgen, investeren we in een breed netwerk van specialisten uit verschillende domeinen.  

SPIRIT heeft geen schrik om kennis te delen en multidisciplinaire samenwerkingen aan te gaan. Wij geloven dat een transparante communicatie tussen de verschillende betrokken partijen (patiënt, therapeut, arts, coach, sportclub,…) de patiënt enkel ten goede komt. De ‘π’ in ons logo staat dan ook voor het verder kijken dan initieel mogelijk lijkt, het blijven zoeken tot antwoorden gevonden worden. In ruil verwachten we van onze patiënten toewijding en inzet.